Vi anvender cookies!

tvsyd.dk anvender cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan forbedre brugeroplevelsen. Læs mere

 
SYGE AF SKIMMELSVAMP

Familie fra Sønderborg har levet i to år i en bolig med skimmelsvamp. Nu lover udlejer endelig at gøre noget ved sagen.

Hoste, kvalme og opkast - det er hvad en familie fra Sønderborg må leve med efter at deres lejede bolig er ramt af skimmelsvamp

Dorte Petersen fortæller, at især kælderen er hårdt ramt af skimmelsvamp. Symptomerne begyndte allerede for to år siden da familien lejede sig ind i huset i landsbyen Kær lidt uden for Sønderborg.

I efteråret lavede teknologisk institut en skimmelsvampanalyse fra kælderen. Den viser at væksten af skimmelsvamp er kraftig. Senere kom der en udtalelese fra familiens egen læge om at familien "snarest bør finde en anden bolig at bo i".

Familien har længe haft et dårligt forhold til deres udlejer. Først i dag kom der til TV SYD´s kamera et løfte fra udlejer Frede Schmidt. Han vil i næste uge begynde arbejdet med at gøre familiens bolig fri for skimmelsvamp.

Holger soltau fra Lejernes LO i Sønderborg efterlyser et kommunalt udrykningshold, der hurtigt kan tage sig af sager om skimmelsvamp. I dag kan skimmelsvamp-sager trække ud i månedsvis, mens beboerne bliver mere og mere syge.

Se også: Sagen afvist af huslejenævnet.Nyhedsindslag fra tv

NYHEDER - LOKALT
Sønderborg
Sydslesvig
Tønder
Varde
Fanø
Horsens
Vejen
Kolding
Haderslev
Fredericia
Vejle
Billund
Hedensted
Aabenraa
Esbjerg

NYHEDER - LOKALT

Sønderborg
Sydslesvig
Tønder
Varde
Fanø
Horsens
Vejen
Kolding
Haderslev
Fredericia
Vejle
Billund
Hedensted
Aabenraa
Esbjerg

Politik

Tidligere udsendelser

Ritzau nyheder

Sundhed

Erhverv

Kultur

TV serier - seneste afsnit

Seneste tv-udsendelser

Tidligere udsendelser


footer
tvsyd@tvsyd.dk