Vital sejr til Vejle

Ikke færre end 4258 tilskuere så onsdag aften Vejle sikre sig en vital sejr på 1-0 over førende FC Vestsjælland i den absolutte topkamp i 1. division.

Kampen om de to billetter til næste sæsons superliga i fodbold er intensiveret, efter at Vejle Boldklub Kolding og Viborg vandt hver deres topopgør i den næstbedste række. onsdag aften.

Med Vejles sejr over førerholdet FC Vestsjælland har Kim Brinks tropper mulighed for at rykke op på siden af Slagelse-mandskabet, hvis vejlenserne vinder den kamp de har i baghånden mod Viborg.

Og netop Viborg blander sig nu for alvor i oprykningsstriden efter, at viborgenserne hjemme besejrede Lyngby med 2-0.

I Nørreskoven blev den tidligere Randers-angriber Bedi Buval matchvinder for Vejle Boldklub Kolding med sin scoring fire minutter efter pausen.

Vejle Boldklub Kolding er nu på 2.-pladsen tre points efter FC Vestsjælland og to point foran Viborg. Og Vejle og Viborg har et hængeparti i form af en udsat kamp mod hinanden, så de har en ekstra kamp at spille i forhold til FC Vestsjælland.

Til gengæld betyder aftenens resultater, at Lyngbys oprykningsdrømme led et knæk. Forstadskøbenhavnerne har nu syv point op til oprykningspladserne inden de sidste syv spillerunder.

Kampfakta

Vejle Boldklub Kolding ? FC Vestsjælland 1-0 (0-0)

50. 1-0 Erik Marxen

Tilskuere: 4258