Skruer op for mobildækningen under landsstævne

Danskerne elsker at dele gode oplevelser med hinanden på mobiltelefonen. Derfor skruer Telenor op for mobildækningen i Esbjerg under DGIs Landsstævne.

Sol og sommer betyder sæson for festivaler og andre gode oplevelser. Så mobilerne gløder i sommervarmen, mens danskerne deler oplevelserne med venner og familie på Facebook, Instagram og andre sociale medier ? eller med gode, ?gammeldags? sms?er og billedbeskeder.

Derfor skruer Telenor ekstraordinært op for mobildækningen på DGI Landsstævne ved at skrue op for kapaciteten på de eksisterende sendemaster samt ved at opsætte ekstra sendemaster i området.

Samtidig er Telenors netværk i Esbjerg siden sidste år blevet udbygget med 4G, som giver en ekstra god oplevelse for folk med 4G-telefoner.

- Med udbredelsen af smartphones er det blevet en del af oplevelsen at dele den med andre ? og helst lige nu, mens det sker. Så når der er store begivenheder som festivaler på programmet, betyder det også ekstra pres på mobilnetværket. Derfor ruller vi ekstra master ud til en række af sommerens festivaler og andre store begivenheder, siger Mikkel Drucker, der er direktør for Mass Market i Telenor.

SE skruer også op

Når helt op imod 50.000 sportsinteresserede og landsstævnedeltagerne indtager Esbjerg by, kommer der for alvor tryk på internetforbindelserne og det trådløse netværk, der i forbindelse med Landstævnet er blevet etableret på overnatningsstederne og i Stævnecentrum omkring Blue Water Arena. En gratis service som alle deltagerne frit kan benytte sig af.

SE har sammen med DGI og Esbjerg Kommune arbejdet på afvikling af Landstævnet i næsten et år og er klar til at håndtere alle de mennesker, der gerne vil på nettet under deres besøg i Esbjerg