Islandske spillere til SønderjyskE

SønderjyskE Damehåndbold får nu forstærkning af to islandske landsholdsspillere.

Karen Knútsdóttir og Stella Sigurðardóttir spiller begge på det islandske A-landshold, og de har underskrevet kontrakter for den kommende sæson.

Sponsor-ansat

Direktør i Sønderjysk Elitesport, Klaus Rasmussen, siger, at to lokale virksomheder - Abena og Meldgaard - har æren for, at de to islandske spillere nu er knyttet til holdet.

- Abena og Meldgaard giver en loyal opbakning til damehåndbolden i Aabenraa. Havde de ikke været på banen, var det ganske enkelt ikke muligt at tilknytte spillere i den kaliber, siger Klaus Rasmussen.

De to virksomheder har ansat en spiller i en deltidsstilling, så de også får tid til at passe træning og kampe.

Stor erfaring

Sportschef Olivera Kecman glæder sig over, at klubben får to spillere med stor international erfaring. Han fortæller, at Karen Knútsdóttir bliver holdets nye playmaker, en rolle, hun også udfylder på det islandske landshold. Stella Sigurðardóttir er fra sin position på venstre back en dygtig forsvarsekspert, som samtidig har stor skudstyrke.

Karen Knútsdóttir er 23 år og har tidligere spillet i Fram Reykjavik og HSG Blomberg-KLippe. Stella Sigurðardóttir er også 23 og har tidligere spillet i Fram Reykjavik.

SønderjyskE Damehåndbold har også en cheftræner fra Island. Agust Johannsson tiltrådte i juni.