På to hjul ud til vælgerne

To kommunalpolitikere fra Esbjerg sprang i cykelsadlerne for at køre rundt med vælgerne. Tilslutningen var behersket - to deltagere.

Måske svigtede tilslutningen på grund af udsigten til dårligt vejr. Kommunalpolitikerne Anders Kronborg (S) og Jakob Lose (V) tog af sted fra Esbjerg i rimeligt vejr. Det var gråt, men endnu tørt, da de rullede ud. Men der var kun to cyklende vælgere, udover dem selv.

Målet var Ribe, men på vejen skulle fire mands-gruppen forbi interessante steder i Esbjerg Kommune. Anders Kronborg og Jakob Lose ville de vise nogle af de gode sider af deres kommune, og turen skulle være en slags sidste etape i år.

Turen startede ved Esbjerg Rådhus kl. 9.30, og gik over Bramming til virksomheden Trade-Line i Gørding. Her fortalte indehaver og direktør Ole S. Hansen om etablering af en succesfuld iværksættervirksomhed i udkanten af kommunen. Derefter gik turen til Esbjerg Lokale Aktions Gruppe i Green Place, hvor afgående byrådsmedlem og formand for LAG, Bjarne Steiner, tog imod og fortalte om spændende projekter. Turen sluttede på domkirkepladsen i Ribe.

Det var vigtigt at komme ud i omegnen, sagde de to kommunal-politikere. Bortset fra vejret gik det godt. Venstres kandidat havde en enkelt punktering mellem Bramming og Gørding.

TV Syd har alerede sendt politiske debatter op til kommunalvalget. I morgen mandag har vi endnu en. Vi sender fra Hjertecenter Varde. Valgmødet begynder klokken 19, og alle er velkomne.