Ny chef fundet til Koldinghus

Bestyrelsen for Museet på Koldinghus har valgt den 43-årige kunsthistoriker og økonom Thomas C. Thulstrup som ny direktør. Han kommer fra en stilling som direktør for Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland

Thomas C. Thulstrup har på Esrum Kloster & Møllegård i Nordsjælland stået i spidsen for en succesfuld udvikling af en bred og levende formidling i forpligtende historiske rammer.

Thomas C. Thulstrup er bachelor i økonomi fra 1993 og cand.mag. i kunsthistorie fra Københavns Universitet fra 1999 med speciale i moderne dansk glas. Siden har han fagligt fokuseret på nyere tids design og kunsthåndværk og er bl.a. forfatter til bøgerne "Georg Jensen, Sølv og Design" og "Raadvad i 250 år".

Thomas C. Thulstrup har tidligere været direktør for Museumsbygningen Kunstauktioner, Museum Salling og de seneste godt 5 år for den selvejende institution Esrum Kloster & Møllegård.

Thomas C. Thulstrup er gift med Hanne Stig Andersen som er kontorchef i Social-, Børne- og Integrationsministeriet. Sammen har de to døtre, Augusta og Clara på 12 og 15 år. Den private bopæl har de seneste mange år ? på trods af stillinger i Skive og Esrum ? været på Østerbro i København. Thomas vil i forbindelse med stillingen på Koldinghus tage bopæl i Kolding.

Thomas C. Thulstrup afløser Poul Dedenroth-Schou, der har har valgt at gå på pension efter 37 år på posten.