Spidskandidat forlod valgdebat

Enhedslistens spidskandidat i Fredericia forlod i dag en valgdebat, i vrede over at Danskernes Parti var inviteret.

De der havde set frem til at høre Enhedslistens visioner for Fredericias fremtid, skulle lytte usandsynligt godt efter i dag, da der var valgdebat på HTX Lillebælt. Spidskandidaten Cecilie Roed Schultz forlod nemlig mødet med det samme, da hun fandt ud af, at Danskernes Partis kandidat Morten Schjetne også skulle deltage.

- Havde jeg vidst det på forhånd, havde jeg meldt afbud, men der var åbenbart en fejl på tilmeldingslisten, fortæller Cecilie Roed Schultz til TV SYD, og uddyber:

- Det er rigtigt, at de er lovligt berettigede til at stille op, men jeg vil ikke være med til at legitimere dem som et politisk parti. De er ikke demokrater. De går ind for diktatur, siger hun.

Hun fortæller, at hun dagen igennem har fået masser af positive tilkendegivelser på både facebook, sms, opkald og mails.

På mandag er TV SYD?s valgkaravane direkte til valgdebat i Fredericia. Her er både Cecilie Roed Schultz og Morten Schjetne inviteret.

- Jeg havde ikke tænkt over, at de kunne være inviteret før det her i dag, men hvis de kommer der, melder jeg afbud til det, siger Cecilie Roed Schultz.

I sidste uge var Cecilie Roed Schultz i TV SYD efter at have klaget over en video fra Danskernes Parti, der blev vist i biografen. Det gør den ikke længere.