Danmarksmester knytter sig til Esbjerg

Danmarks bedste speedwaykører, Niels-Kristian Iversen, har efter flere års succes skiftet sit medlemskab med Holsted Speedway ud med et medlemskab hos Esbjerg Motorsport.

Der har været nap i slaggeren for Niels-Kristian Iversen og Esbjerg Motorsport de seneste år. To danske hold-mesterskaber til Esbjerg og to individuelle danske mesterskaber til Niels-Kristian Iversen taler sit tydelige sprog. Dertil kommer to Grand Prix-sejre og en samlet 3. plads i VM Grand Prix?et.

Nu har Niels-Kristian Iversen, også kaldet Puk, officielt byttet sit medlemskab af Holsted Speedway ud med et medlemskab hos Esbjerg Motorsport. Han har været på en livstidskontrakt hos Holsted, men Niels-Kristian Iversen, der oprindelig er fra Esbjerg, har været lejet ud til netop Esbjerg.

- Nu har jeg kørt her i klubben de seneste par sæsoner, og jeg har det bedst med at være aktivt medlem, der hvor jeg kører. Jeg har ikke været en del af mandskabet i Holsted i et stykke tid, og derfor giver det ikke mening at være medlem der, siger han i en pressemeddelelse.

I praksis betyder selve medlemskabet ikke andet end det symbolske. Han har dog samtidig skrevet under på en ny kontrakt med Esbjerg Motorsport, der binder ham til klubben i den kommende sæson, og derudover med option på endnu en sæson.