Unge gemte stjålne våben derhjemme

Politiet fandt stjålne våben hjemme hos to unge på 16 og 19 i forbindelse med et andet tyveri i Tinglev. Politiet har mistanke om hælerisag.

En 16-årig pige og en 19-årig mand fra Tinglev indrømmede tirsdag aften, at de har stjålet våben sidste weekend. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Politiet fandt frem til de to unge, fordi de stod bag endnu et tyveri tirsdag aften. En beboer i Tinglev meldte sin buskrydder stjålet. Politiet fandt derefter frem til en 16-årig pige og en 19-årig mand, der viste sig at stå bag tyveriet. Hjemme hos parret fandt politiet også et jagtgevær og ammunition, som blev meldt stjålet ved et villaindbrud sidste lørdag.

De to unge indrømmede overfor politiet, at de har begået indbruddet.

Ud fra de to unges oplysninger fandt politiet også frem til en 50-årig mand, der havde en riffel stående hjemme hos sig - stjålet ved det samme indbrud lørdag. Politiet mistænker nu den 50-årige for at være de unge tyves hæler.

Syd- og Sønderjyllands Politi er lige nu ved at lave afhøringer og undersøger, om de tre mistænkte har været i gang med en større hælervirksomhed.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.