Presset Sønderjyske-træner: Nu er vi nødt til at satse

Superligaens agterlanterne Sønderjyske er pisket til at vinde nogle kampe, kræver træner Lars Søndergaard.

Sønderjyske har efter 1-3-nederlaget til Brøndby stadig fire point op til redning i Superligaen, men der resterer nu kun seks kampe til at indhente det forsømte.

Derfor erkender Sønderjyske-træner Lars Søndergaard, at der skal til at ske noget drastisk.

- Lige nu er vi ikke kommet så meget længere væk. Men vi har en manko på fire point, og det skal jo hentes. Vi er det hold, som skal ud og indhente noget.

- Det er jeg ikke i tvivl om, at vi godt kan. Men vi skal have luget ud i nogle af de fejl, som vi begår, siger Lars Søndergaard.

Sønderjyske var tæt på at udligne til 2-2 og måske hente et enkelt point på Brøndby Stadion, men selv ikke det havde været godt nok i den benhårde bundstrid.

- Vores problem i øjeblikket er, at vi dårligt kan være tilfredse med uafgjort. Vi skal satse noget nu. Og når man satser, så kan det også komme til at koste den anden vej.

- Vi kan ikke blive ved med at være tilfredse med et point, som vi tidligere har været. Det rykker ikke en fandens masse, siger Lars Søndergaard.

- Det er kun tre point, som kan gøre os glade nu. Det er det eneste, der rykker. Vi ved, at hvis vi først får en sejr eller to, så kan det rykke rigtigt hurtigt, siger han.

Brøndby kom nemt til de to første scoringer ved Simon Makienok, og det var Lars Søndergaard irriteret over.

- Vi stod fint og arbejde heroisk. Men vores problem er, at Brøndby fik alt for lette scoringer. De var i overtal i flere situationer.

- Det ærgrer mig, at de ved det første mål fik lov at drible uden om så mange af vores spillere. Der skal vi være mere kyniske i vores tilgang til spillet. Vi skal være lidt hårdere.

- Skarpheden i defensiven i de afgørende situationer manglede. Og vi kunne også have gjort det til 2-2, men vi havde heller ikke skarpheden i angrebet, som Brøndby havde, siger Lars Søndergaard.

- Det er det ukrudt, vi skal have udryddet, siger han.