Lotte Grigel tror på DM-finale trods nederlag

Team Esbjergs playmaker Lotte Grigel tror på en overraskelse i returkampen mod Viborg HK i DM-semifinalen.

Team Esbjerg stod lørdag i en DM-semifinale for kvinder i håndbold for første gang. Det kunne derfor ligne startnerver, da holdet efter få minutter var bagud med syv mål. Starten blev udslagsgivende i kamp, der på hjemmebane blev tabt 25-29.

- Vi fik bare en elendig start, men vi viste vores bedste fighterside og kæmpede bravt hele vejen igennem. Men Viborg var for skarpe, når man giver dem et forspring på syv mål, siger Team Esbjergs Lotte Grigel.

- Nogle gange ryger man ind i uheld. Vi tabte bolde, og de var gode til at udnytte kontraer. Sådan er håndbold. Det går hurtigt, hvis man ikke er helt klar, siger hun.

Vestjyderne kæmpede sig dog godt tilbage undervejs, og på et tidspunkt i anden halvleg var Esbjerg kun bagud med et enkelt mål.

- Det skal vi tage med videre til næste kamp. Når man er bagud med så meget og kommer tilbage, skulle det være muligt at vinde i Viborg. Jeg synes, der er en god chance for, at vi kan lave en god præstation og gå videre til finalen. Nu er presset på Viborg, og vi kan tage op og spille frit. Jeg mener ikke, de var stærkere end os. Jeg synes ikke, at det var dem, der spillede os ud. Men os der lavede fejl. Dem skal vi ikke lave på lørdag, understreger Lotte Grigel.

Næste lørdags returkamp spilles klokken 15.10 i Viborg.