Togbro over Vejle Fjord skal diskuteres på borgermøde

Folketingspolitikerne Rasmus Prehn (S) og Troels Lund Poulsen (V) kommer til borgermøde, hvor arrangøren forventer at mellem 60 og 70 borgere møder op for at diskutere togbroen.

Onsdag aften kommer aulaen på Daugårds til at runge af politik, argumenter og skuffede borgere. En ny bro over Vejle Fjord skal sikre, at togene kan nå fra Odense til Århus på en time, men mange borgere syd og nord for fjorden er bekymret for udsigten til en ny bro som nabo.

- Mange bliver personligt ramt, og derfor har jeg sporet en mulighed for at lave en debat, hvor tilhørerne kan høre, hvad der er af muligheder for at præge beslutningen, siger formanden for Daugård Lokalråd, Stig Caspersen til TV SYD.

I første omgang, var det kun den socialdemokratiske Rasmus Prehn, der skulle deltage, men så blev Troels Lund Poulsen også inviteret, han håber på svar fra Rasmus Prehn.

- Borgerne har en masse spørgsmål om ekspropriering og andre ting. Det glæder jeg mig til at høre Rasmus Prehn svare på. Det er jo ham, der har lagt stemmer til den vanvittige plan, siger Troels Lund Poulsen til TV SYD.

Mødet starter klokken 18.15

Det holdes på Daugårds Skole i skolens Aulua