Video: Politiet udvider eftersøgningen

Syd- og Sønderjyllands Politi udvider eftersøgningen af den 21-årige Kamilla Hantush.

Politiet har besluttet at afsøge flere områder i og ved Padborg med hunde, for at finde et ledespor til, hvad der er blevet af den forsvundne Kamilla Hantusch. Hundene afsøger i grønne områder, mosearealer og parker.

Politiet udelukker ingen teorier om, hvad der kan være sket. Hverken at Kamilla kan være forsvundet af egen vilje, at hun har været udsat for en ulykke, eller at nogen har gjort hende noget, men har ingen spor der tyder på noget bestemt.

Kamilla Hantusch er via Interpol efterlyst i hele verden. Hvis hun skulle blive fundet i et andet land, vil politiet altså være klar over, at hun er eftersøgt i Danmark som forsvundet.

Hun blev sidst set lørdag aften ved 22.30 tiden af et familiemedlem, der skiltes fra hende på Frøslevvej ved skolen. Det var så meningen, at Kamilla Hantusch skulle gå hjem på Teglgårdsvej, hvor hun bor.

Kamilla Hantusch var netop blevet student, og hun virkede ifølge familie og venner ikke nedtrykt forud for sin forsvinden. Hun havde om aftenen sammen med et familiemedlem været på besøg hos bekendte, og det var efter dette besøg, hun skulle spadsere hjem.

Politiet uddyber på forsvindingsstedet. Varighed: 41 sekunder.