Festival vil have gæster over 30

VIP-billet, luksuscamping og vildmarksbad er nogle af de nye tiltag, der skal tiltrække flere gæster i plus 30-års alderen til Bork Havn Musikfestival.

Det modne publikum efterspørger mere luksus, og derfor skal en række nye, luksuriøse tiltag lokke flere af de ældre til Bork Havn Musikfestival

- I de senere år har vi været rigtig gode til at få de unge til at besøge festivalen, men da vores mål er at lave en musikfest for alle, vil vi gerne have flere besøgende af det mere voksne publikum, så fordelingen bliver mere ligelig, siger festivalformand Elmar Haahr Hansen i en pressemeddelelse.

Det måske mest markante af slagsen er de såkaldte VIP-billetter, som ved køb giver adgang til eget VIP-område med bar, en stor festivalbuffet, ølbilletter samt dagsbillet til enten fredag eller lørdag.

Selvom Elmar Haahr Hansen erkender, at forskellene mellem det unge og det ældre publikum til Bork Havn Musikfestival medfører enkelte udfordringer, insisterer han på, at der skal være plads til alle.

- Jeg ved godt, at man siger, at de unge tror, at de gamle er tåber, og de gamle ved, at de unge er det, men vi arbejder på at skabe en festival med plads til hele familien.

 

 

Fakta om Bork Havn Musikfestival

  •  Bork Havn Musikfestival startede som lokal havnefest i 1979 og afholdes i år for 36. gang fra den 30. juli til den 3. august.
  •  Hvert år beskæftiger festivalen over 1100 frivillige.
  •  Festivalen har årligt en samlet omsætning på mellem 8 -9 millioner kroner og genererer derudover økonomiske effekter i lokalområdet for ca. 11,4 mio. kr.