Kvindelig fra Kamilla-sag skal obduceres

Retsmedicinere skal torsdag obducere et lig, som onsdag blev fundet ved en motorvejsafkørsel ved Kliplev i Sønderjylland. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Liget er formentlig den forsvundne kvinde, Kamilla Hantusch, men det har Syd- og Sønderjyllands Politi endnu ikke kunnet bekræfte.

Onsdag aften blev Kamilla Hantuschs 24-årige ekskæreste anholdt i sagen og sigtet for at have dræbt Kamilla. Politiet har endnu ikke oplyst, hvordan den 24-årige mand forholder sig til sigtelsen.

Senere torsdag vil den 24-årige mand blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængslet i sagen.

Politiets kommunikationsmedarbejder Helle Lundberg oplyser, at anklagemyndigheden formentlig vil bede dommeren i Sønderborg om at lade grundlovsforhøret foregå for lukkede døre.

Grunden til det er hensynet til politiets videre efterforskning i sagen. Den kan muligvis lide skade, hvis de oplysninger, der vil blive fremlagt ved grundlovsforhøret slipper ud i offentligheden.