Fanøs eneste spillested lukker

Spillestedet Realen på Fanø lukker efter tre år. Det skriver stedets ejer på Realens facebookside.

Økonomien kan ikke hænge sammen, og spillestedet har ikke haft mulighed for at udvikle sig. Sådan forklarer spillestedets ejer, Jesper Møller, lukningen af Realen.

- Venner, det har været 3 gode år med Realen Fanø. 3 år med fantastiske oplevelser, sammen med landets bedste artister og landets bedste gæster. I skal have tak, hver og en af jer. I var med til at få stedet til at blomstre, med til at gøre stedet til netop det musik- og kulturhus på smukke Fanø, som jeg havde drømt om, skriver Realens ejer, Jesper Møller Pedersen, på facebook.

Øens borgmester, Erik Nørreby, ærgrer sig over lukningen.

Det er et alvorligt tilbageslag for øens kulturliv. Realen var med til at give øen et aktivitetsløft, og det kommer vi til at mangle, siger borgmester i Fanø Kommune, Erik Nørreby (V) til JydskeVestkysten.

Der er stadig planlagt arrangementer på Realen i efteråret. Det er endnu uvist, om de arrangementerne skal afvikles, men Jesper Møller Pedersen lover på facebook at tage kontakt til dem, der allerede har købt billet, når han ved, hvad der skal ske med de resterende koncerter.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.