National akuthjælp har 1 års fødselsdag

Den nationale akuthjælp app fejrer 1 års fødselsdag med en opdatering på otte konkrete punkter. Opdateringerne er baseret på brugeranmeldelser, og vil blandt andet komme blinde og svagsynede til gode.

Nøjagtigt et år efter den nationale akuthjælp app gik i luften, fejrer den populære app sin fødselsdag med en større opdatering. Siden lanceringen sidste år er den gratis app blevet downloadet 233.000 gange.

- Det glæder os, at så mange danskere har taget akuthjælp appen til sig. Med de nye opdateringer gør vi appen endnu mere brugervenlig, blandt andre for blinde og svagsynede, siger Carl Holst (V) næstformand i Danske Regioner.

Med akuthjælp appen kan borgere, der har brug for hjælp, blandt andet finde den nærmeste akutmodtagelse eller skadestue, det nærmeste apotek eller nummeret på lægevagten.

Oprindeligt opstod ideen om en akuthjælp app i Region Syddanmark i 2012. Med 100.000 downloads beviste den sit værd. I Region Syddanmark var appen blandt andet med til at nedbringe gennemsnitsventetiderne på skadestuer og akutmodtagelser fra en time til 40 minutter.

Danske Regioners akuthjælp app er gratis, og den opdaterede version kan downloades fra App Store og Google Play.