Vindmølletårn spærrer rundkørsel

En vindmølletransport havarerede i rundkørsel ved Ribe i nat. Først ved middagstid forventer politiet, at en spacial-kran har løftet det tabte vindmølletårn op.

Uheldet skete i rundkørslen ved Haderslevvej-Haulundvej i Ribe. Rundkørslen er delvis spærret. Den 180 ton tunge sværtransport knækkede sammen på den nordlige side af rundkørslen, da den kom kørende på Haderslevvej mod vest.

Politiet har rekvireret en stor kran, som først ventes fremme i løbet af fredag formiddag.

- Det kræver en særlig kran, som der vist kun er en eller to af i Danmark, at fjerne den, fortæller Henrik Sønderskov, vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politihjemmeværnet er sat ind til at dirigere morgentrafikken. Men Syd- og Sønderjyllands Politi forventer køer på de tilstødende veje.

Vindmølletransporten holder i rundkørslen og spærrer primært for bilister, der hører mod vest, siger vagtchefen hos Syd- og Sønderjyllands Politi til TV SYD.

Området er et trafikknudepunkt om morgenen og ligger tæt på Vittenbergskolen, oplyser vagtchefen.

- Rundkørslen er farbar, men det er kun halvdelen af den, havde jeg nær sagt. Det vil give trafikale problemer, fordi folk skal til at køre den forkerte vej rundt i rundkørslen, fortæller Henrik Sønderskov.

Bilister opfordres til at tage andre veje.

Vindmølletransporten var ifølge vagtchefen formentlig på vej mod Esbjerg.

- Det kan sagtens blive både kl. et eller to, inden der bliver åbnet igen, konstaterer vagtchefen.

Fra Facebook:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.