Horsens får finalen i Vild med dans

Vild med dans har trukket over en million seere, når det store underholdningsprogram fredag efter fredag er blevet sendt direkte fra tv-studiet på Amager i København. Det har ikke tidligere været muligt at købe sig til billetter, men i år får alle mulighed for at købe billet til finalen, som sendes direkte fra Forum Horsens fredag 28. november.

- I år glæder vi os til at invitere hele Danmark med til vores store finale i Forum Horsens. Vi flytter ud af tv-studiet og ud i landet, hvor seerne er, så man for alvor kan komme tæt på det store dansedrama. Horsens er helt perfekt, lige midt i Danmark, så flest mulige kan komme. Det glæder vi os enormt til, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2.

Også i Horsens er man meget begejstret for, at 'Vild med dans'-holdet og ikke mindst finalen kommer til Horsens.

- Vi er stolte over at få 'Vild med dans'-finalen til Horsens. Det er et dejligt program med flotte seertal. Jeg har fulgt med gennem årene, og det er en af mine favoritudsendelser med nogle fantastiske udviklingshistorier, siger Frank Panduro, direktør for Horsens & Friends.

Billetter til finalen i Forum Horsens kan købes på billetlugen.dk fra 15. september 2014.

Efter hver indledende fredags-runde bliver der i år som noget andet nyt dagen efter Dansegalla i Vejle, Viborg, Aalborg, Holstebro, Aarhus og Skive. I Vejle Musikteater bliver det lørdag 11. oktober.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.