Kendt sanger har fået konstateret kræft

Sangeren Kristoffer Rahbek fra Horsens har fået konstateret lymfekræft. Det fortæller han på sin officielle facebook-side.

Den horsensianske sanger, Kristoffer Rahbek, der er hovedsaligt kendt fra YouTube, har fået lymfekræft. Det fortæller han i en længere besked til sine fans på hans officielle facebook-side. Beskeden er flankeret af et billede af den unge sanger uden hår, eftersom han har mistet det på grund af kemo-behandlingen.

Kristoffer Rahbek undskylder overfor sine fans, at han den seneste tid har været meget stille på de sociale medier.

- Årsagen er, at jeg for godt en måned blev diagnosticeret med en sjælden form for lymfekræft. En diagnose som naturligvis har chokeret både mig, min familie og venner. Og for at undgå halve sandheder, rygter osv - ...vil jeg bare allerhelst selv fortælle jer, hvad jeg gennemgår, skriver han.

Se opslag nedenfor. Nederst kan du også se Kristoffer Rahbeks hit "Hate That I Love You", som set næsten en halv million gange på YouTube.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.