Modsvar: Nu kan du melde en racist

En folketingskandidat fra Liberal Alliance i København har lavet et modsvar til hjemmesiden, meldenøsteuropæer.dk, som blev offentliggjort fredag af Peter Kofod Poulsen (DF) i Haderslev.

På en ny hjemmeside, der hedder meldenracist.dk, kan østeuropæere, der arbejder i Danmark, melde ind, hvis de har oplevet racisme. Politikeren bag lægger ikke skjul på, at det er et direkte modsvar til Peter Kofod Poulsens hjemmeside, meldenøsteuropæer.dk.

- Vi skal ikke til at hænge østeuropæere ud gennem sladderhistorier på en hjemmeside. Det er simpelthen ikke værdigt, siger Danny K. Malkowski til TV SYD.

Den nye hjemmeside, meldenracist.dk, ligner til forveksling meldenøsteuropæer.dk i dens opbygning.

Nederst på siden gør Danny K. Malkowski det endda klart, at hans side ikke er et generelt angreb på medlemmer af Dansk Folkeparti. Ligesom der på meldenøsteuroæpæer.dk står, at den side ikke er et generelt angreb på østeuropæere.

- Den er selvfølgelig lavet med en smule ironi, mest af alt skal min hjemmeside illustrere håbløsheden i en side som meldenøsteuroæer.dk, siger Danny K. Malkowski.

Dansk Folkepartis Peter Kofod Poulsen føler sig ikke truffet af Danny K. Malkowskis modsvar.

- Alle har jo lov til at lave en hjemmeside. Det står Liberal Alliance frit for, men hvis man skal tro på tallene, mener jeg, at der er der større problemer med de åbne grænser, end der er med racisme i Danmark, siger Peter Kofod Poulsen (DF) til TV SYD.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.