Rumænsk lastbil stoppet efter slinger

Syd- og Sønderjyllands Politi har mandag aften stoppet en rumænsk lastbil, efter den blev set slingre afsted på den sønderjyske motorvej. Føreren har fået inddraget sit kørekort.

En rumænsk lastbilchauffør havde fået lidt for meget at drikke, inden han satte sig i sin lastbil og kørte mod den tyske grænse. Politiet stoppede ham i hvert fald på motorvejen ved Haderslev, hvor de kunne konstatere, at han havde tre gange så høj promille, som han måtte.

- Vi har taget hans kørerkort og sendt ham afsted for at få taget en blodprøve, fortæller vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Ole Aamann.

Den berusede chauffør bliver stoppet blot en dag efter, at en litauisk lastbil væltede på motorvejen og spærrede trafikken.

- Det er lidt tankevækkende, at de to sager kommer lige efter hinanden. Men vi holder selvfølgelig fortsat øje med chaufførerne derude, slutter vagtchefen.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.