Esbjerg tog et point med fra Hobro

Hvad der i første halvleg lignede en sejr til vestjyderne, udviklede sig i anden halvleg til en kamp, de lige så godt kunne have tabt.

Esbjerg kom ellers godt i gang i første halvleg og kom foran efter et kvarter. Efter nogle tilfældigheder endte bolden ved Hans Henrik Andreasen ude foran feltet. Han fandt Esbjerg-topscorer Martin Pusic på sin højre side, og med en følt afslutning, sendte han den udenfor målmandens rækkevidde.

Og selvom det så ud som om, at Esbjerg havde styr på kampen, så var det Hobro der kom bedst ud til anden halvleg. Og små fem minutter inde i halvlegen fik værterne et frispark. Det tog Martin Thomsen sig flot af, og udlignede direkte på frisparket. 1-1. Det blev kampens resultat.

Med resultatet ligger EfB nummer otte, mens Hobro stadig noget overraskende er at finde på en tredjeplads.