Camilla Pedersen hyldes på Facebook

Fra koma til verdensmester i triatlon på ét år. Det er viljestyrke, der giver genlyd, og det seneste døgn har seere i tusindvis hyldet Camilla Pedersens bedrift på TV SYDs Facebookside.

Mere end 5.800 likes har Camilla Pedersen fået, og masser af kommentarer viser seernes store beundring for, at det er lykkes at trodse et liv i kørestol. Det var ellers var lige præcis det, lægerne for et år siden havde stillet Camilla Pedersen i udsigt.

- Det da for vildt :-) Det vilje styrke der vil noget, godt gået og tillykke med det. :-), skriver Claus Malberg fra Vejle.

- Jeg kender dig ikke Camilla, men hold kæft jeg har dyb respekt for dig... stor stor tillykke! :-), skriver Ole Heibøl Jensen fra Gørding.

Flere af seerne mener endda, at Camilla Pedersen med VM-guldet i Kina bør være kandidat til titler som Årets Esbjergenser og Årets Sportsnavn. Således skriver Stine Mette Ebsøe:

- Camilla bør helt klart være top- topkandidat til titlen årets Esbjergenser :-)

- Ikke kun til Årets Esbjergenser, Stine Mette Ebsøe, men til Årets bedste atlet i Danmark 2014... :-), fortsætter Joan Kissow Hemmingsen fra Vejle.

- Nej ikke kun det. Også kandidat til årets guldbarre for indsats og viljestyrke, for at være forbillede for alle unge sports udøvere at det kan betale sig at kæmpe for det man tror på og bevare viljen til at ville. Hatten af for hendes utrolige indsats, skriver Jeanette Kongensbjerg fra Ribe.

Du kan se flere kommentarer og selv give Camilla Pedersen et like med på vejen her:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.