Politiet: Ulykke bag dødsfald på rasteplads

Politiet formoder, at der ligger en ulykke bag fundet af en livløs mand tidlig mandag morgen på rastepladsen Hylkedal Øst ved Kolding. Ved middagstid blev afspærringen af rastepladsen ophævet, da politiet var færdige med undersøgelser på stedet.

Politiet har endnu ikke fastslået den døde mands identitet. Men politiet formoder, at der er tale om en udenlandsk lastbilchauffør.

- Vi formoder, at der er tale om en ulykke, men for at være på den sikre side undersøger vi sagen som et mistænkeligt dødsfald, siger vicepolitiinspektør Verner Pedersen, lokalpolitiet i Kolding til Ritzau.

Mandag formiddag blev det område, som politiet undersøger, udvidet, så et af motorvejens nordgående spor er lukket på strækningen ved rastepladsen.

Politiet gennemsøger rastepladsen og den afspærrede del af motorvejen for at finde spor, der kan hjælpe med at fastslå, om manden døde en naturlig død, eller om der ligger noget kriminelt bag.

Den døde mand blev fundet liggende i det fri kort efter klokken 6 mandag morgen. Tililende personale fra rastepladsens infoteria forsøgte forgæves at genoplive manden.

Rastepladsen er hver nat fyldt til bristepunktet med lastbiler og overnattende chauffører, hvad også var tilfældet natten til mandag.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.