Klar til Champions League brag i Kolding

Når KIF Kolding København søndag åbner Champions League-sæsonen mod Flensburg Handewitt, er det samtidig mødet mellem de danske mestre og de forsvarende Champions League-mestre.

Der er dermed lagt i kakkelovnen til en hed affære i Kolding Hallerne, hvor tyskerne må betegnes som favoritter.

Det mener i hvert fald KIF-målvogter Kasper Hvidt, der glæder sig til en kamp, hvor alt presset ikke ligger på danskerne.

- Når de danske og tyske mestre møder hinanden, så vil tyskerne næsten altid være favoritter til at vinde. Men heldigvis viser historien, at favoritterne ikke altid ender med at hive sejren hjem, siger han.

Og Hvidt er glad for, at klubben på søndag kan smide noget af presset fra den hjemlige liga fra sig.

- For første gang i denne sæson går vi ikke på banen som favoritter. I den hjemlige liga forventer folk, at vi vinder alle kampene, men sådan er det ikke i Champions League. Så jeg vil næsten betegne kampen som en bonus, siger Kasper Hvidt.

Selvom målvogteren forventer en svær kamp imod Flensburg, er han fortrøstningsfuld i forhold til Kolding Københavns chancer.

- Selvom vores sæsonstart ikke har været prangende, så har resultaterne været meget fornuftige. Vi har været godt kørende på rigtig mange facetter, så jeg er optimistisk forud for mødet med Flensburg, siger Kasper Hvidt.