R: Okay med asylcenter på kaserne

Radikale Venstre i Fredericia er i modsætning til byens socialdemokratiske borgmester positiv overfor et asylcenter på Bülows Kaserne.

Borgmester Jacob Bjerregaard (S) har meldt klart ud, at han ikke ønsker at tage imod folk i Fredericia, der flygter fra den blodige krig i Syrien.

Den indstilling deler han dog ikke med de radikale i Fredericia, som er meget positive overfor tanken om, at Bülows Kaserne kan omdannes til midlertidigt asylcenter.

Det skriver Fredericia Avisen.

Udlændingestyrelsen mangler pladser til de mange syriske flygtninge, der lige nu kommer til Danmark og her passer Bülows Kaserne perfekt ind i planerne, da den i forvejen er indrettet med mandskabsstuer og på kort tid vil kunne gøres klar til at modtage flygtningene, mener de radikale i byen.

Den radikale folketingskandidat i Fredericia Rune Christiansen mener, at et asylcenter i den gamle kaserne både vil kunne være til gavn for byen, og for de mennesker, der flygter fra den blodige krig i Syrien.

Det er i sidste ende Udlændingestyrelsen og Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse der afgør, om kasernen kan anvendes til formålet.

Se artikel om asyldebat på Fredericia Avisens hjemmeside