Forsvunden mand måske set i Varde

Jens Peter Taulborg Madsen, der blev efterlyst den 13. oktober, er blevet set af flere vidner i Varde. Politiet leder stadig efter ham, og beder offentligheden hjælpe med oplysninger.

To vidner oplyste uafhængig af hinanden kl. 17.05 mandag, at de inden for et kvarter havde set efterlyste Jens Peter Taulborg Jensen på henholdsvis Lundvej og Bellevuevej i Varde. Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi mandag aften i en pressemeddelelse.

Han spurgte efter Lunddalsvej. Politiet ledte forgæves i området efter ham. Kl. 20.32 meddelte et nyt vidne, at efterlyste var set i Kræmmergade Varde kl. 17.30.

Politiet har indstillet eftersøgningen igen, men håber på, at Jens Peter Taulborg Madsen dukker op igen snart.

- Det er mange vidner, der uafhængigt af hinanden fortæller, at de har set ham. Så noget kan tyde på, at det er ham. Nu håber vi, at folk i Varde har øjne og ører åbne, så han snart bliver fundet, siger vagtchef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Søren Strægaard, til TV SYD.

Politiet opfordrer efterlyste til at melde sig, og er det en anden, som bliver antaget for at være Jens Peter Taulborg Madsen, bedes denne ringe 114, for at afkræfte, at det er efterlyste, der er set.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.