Guldsmed overmander røver i Toftlund

En røver slap ikke langt væk, da han tirsdag formiddag forsøgte sig hos guldsmed Christian Tandrup på Søndergade i Toftlund. Den 64-årige guldsmed satte sig nemlig til modværge og greb fat i røveren, der efter lidt tumult tog flugten.

Guldsmeden holdt fat i røveren og fik ham væltet omkuld lige uden for forretningen, hvor han blev fastholdt til politiet ankom og anholdt røveren, der var formummet bl.a med paryk og hat. Efter anholdelsen fandt politiet også en peberspray hos røveren.

Røveren er væsentlige yngre - men noget mere spinkel end den resolutte 64-årige guldsmed, der ikke lod sig kue af røverens trussel med kniv. Det fortæller Christian Tandrups samlever, Asta Nielsen, der også arbejder i butikken, til TV SYD kort efter de dramatiske begivenheder.

Guldsmed Christian Tandrup slap fra mødet med røveren med lidt knubs - men skal for en sikkerheds skyld til et lægetjek.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.