SønderjyskEs træner risikerer straf for dommer-tweet

SønderjyskE risikerer at være uden cheftræner Lars Søndergaard på sidelinjen, når de lørdag møder FC Midtjylland i Superligaen. Lars Søndergaard kritiserede søndag dommer Anders Poulsen på sin Twitter-profil, fordi Anders Poulsen dømte et omdiskuteret straffespark i kampen mellem FC København og Randers FC.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.

Hos DBU er disciplinærudvalget gået i gang med at undersøge, om Lars Søndergaard skal straffes for sin udtalelse.

- Vi forventer at have en afgørelse fra disciplinærudvalget senere på ugen inden weekenden, siger leder af DBU Turneringer Henrik Andersen til tv3sport.dk.

Lars Søndergaard kan - hvis disciplinærudvalget vurderer, at udtalelsen er strafbar - få karantæne eller en bøde.

Lars Søndergaard har siden beklaget de personlige kommentarer om dommer Anders Poulsen på Twitter:

- Det er vigtigt for mig at understrege, at mine kommentarer på Twitter ikke skal opfattes således, at jeg stiller spørgsmål ved Anders Poulsens integritet som dommer i superligaen.

Det har på intet tidspunkt været hensigten, at mine kommentarer skulle opfattes som et personangreb, og det vil jeg gerne beklage over for Anders Poulsen.

- Min hensigt var at få en debat om dommerkendelser, som i flere tilfælde har været tvivlsomme, hvilket efterfølgende har haft konsekvenser for udfaldet af kampe.

Det fik jeg ikke formuleret i mine udtalelser på Twitter, og det vil jeg igen gerne beklage.