Nu har Glenn fået et job

Succes i Hedensted Kommune med at skaffe job til de svageste ledige. Det gælder også for Glenn Nielsen, der nu har fast arbejde som chauffør.

I Hedensted har man arbejdet effektivt på at sikre, at lokale virksomheder får den arbejdskraft, de har brug for - og at de svageste ledige får kontakt til virksomhederne.

Glenn Nielsen er en af dem. Han var før kontanthjælpsmodtager. Gennem projektet har han nu fast arbejde som chauffør og kører frisk frugt ud om natten.

I dag torsdag besøger beskæftigelsesminister Henrik Dam Kristensen (S) Jobcenter Hedensted. For modellen er noget, der styrkes i hele landet med beskæftigelsesreformen.

Virksomhedsservice og jobformidling bliver en kerneopgave i jobcentrene. Jobcentrene skal være opsøgende og sørge for god gammeldags jobformidling. Det skal være nemt at rekruttere de rette medarbejdere - også for mindre virksomheder, der ikke magter timevis af papirarbejde og bureaukrati.

Ledigheden i Hedensted er lavere for alle aldersgrupper sammenlignet med Region Midtjylland og hele landet - dog især for de 25 - 29 årige.