Kendte spiller håndbold for julens fattige

Den tidligere landsholdspiller Lars Christiansen har samlet et hold af sportskendisser, som skal spille opvisningskamp mod SønderjyskEs håndboldhold. Overskuddet går til julehjælp i Sønderborg Kommune.

Uanset resultatet af aftenens håndboldkamp bliver vinderne, dem i Sønderborg Kommune, hvor pengene er små, når julen skal fejres. Det er fjerde år i træk, at velgørenhedskampen bliver spillet. Pengene bliver blandt andet samlet ind ved at holde en stor middag før kampen. I år er der 260 tilmeldte til middagen.

Der er solgt omkring 1.600 billetter til kampen, som skal spilles i Broager Sparekasse Skansen. Kampen er arrangeret af foreningen En god jul for alle, der sidste år samlede 230.000 kr. ind. Det beløb blev delt ud til 262 ansøgere, som både kan være familier og enlige.

Velgørenhedskampen mellem Lars Christiansen All Star og SønderjyskE spilles fredag 31. oktober kl. 19.30 i Broager Sparekasse Skansen. Selve kampen spilles kl. 19.30, og der spilles tre halvlege på 20 minutter med indlagte pauser.

 

Lars Christiansens All Star hold:

Træner: Christian Dalmose.
Peter Henriksen
Kristian Asmussen
Lars Krogh Jeppsen
Camilla Andersen
Lars Jørgensen
Frederik Børm
Stig Tøfting
Peter Graulund
Stine Bjerre
Johnny Jensen
Jan Paulsen
Thomas Steen
Christian Hjermind
Kasper Irming
Ian Marko Fog
Michael Ebeling
Tina Müller
Jakob Green
Rune Ohm
Maria Fisker
Louise Burgaard