Prinsesse Marie møder unge iværksættere i Fredericia

Tusindvis af unge iværksætterspirer fra hele landet dyster torsdag på gode ideer, smart påfund og kreative løsninger til Europas største innovations- og iværksætterevent i Fredericia, hvor prinsesse Marie er meddommer.

Danish Entrepreneurship Award 2014 er Danmarks største læringsrum for innovative og kreative unge. Omkring 5000 unge og undervisere fra ABC til ph.d. samles i Fredericia til en dag fyldt med innovation og iværksætteri i studiehøjde.

De mange unge dyster i otte forskellige konkurrencer, hvor erfarne erhvervsfolk og iværksættere bedømmer de unges idéer. Nogle af de yngste deltagere kan også se frem til et royalt dommerbesøg. Under sit besøg på Danish Entrepreneurship Award vil prinsesse Marie nemlig være meddommer i opfinderkonkurrencen Edison, som er for elever i 6. og 7. klasse. Her skal hun sammen med Christian Vintergaard, adm. direktør i Fonden for Entreprenørskab ? Young Enterprise, besøge nogle af de mange stande og være med til at give de unge konstruktiv feedback på deres idéer.

Prinsesse Marie skal også besøge elever og studerende fra ungdomsuddannelser og de videregående uddannelser. Hun skal blandt andet møde konkurrencedeltagerne fra Designtalent 2014, Vækstspringer 2014 og Da Vinci. Derudover skal hun høre, hvordan lærere i grundskolen kan arbejde med innovation og entreprenørskab i deres undervisning.