Arbejdsskadestyrelsen afviser sag på trods af flere lægeudsagn

Siden sommeren 2011 har Kim Frandsen forsøgt at få anerkendt en arbejdsskade. Både hans egen og flere andre læger siger, at han ikke kan arbejde, men Arbejdsskadestyrelsen er ikke enig. En konklusion, de er kommet frem til, selvom de aldrig har mødt Kim Frandsen.

En finérplade, der skulle flyttes, startede i juni 2011 en lang kamp for Kim Frandsen. Han fik et smæld i sin venstre arm, og har siden ikke kunne arbejde.

Både hans egen læge og flere speciallæger har vurderet, at der er tale om en arbejdsskade. Men hos Arbejdsskadestyrelsen får han en anden besked: deres læge vurderer, at der ikke er tale om en arbejdsskade. Men den vurdering er Kim Frandsen uforstående overfor. Han har nemlig aldrig blevet tilset af Arbejdsskadestyrelsens læge.

- Det er dem, der sender mig til specialister. Det er dem, der vælger specialisterne. Det er dem, der sender mig rundt i systemet. Og hver gang de får en erklæring fra en ergoterapeut eller en fysioterapeut eller hvad de nu har sendt mig til, så nedstemmer de mig alligevel, forklarer Kim Frandsen.

Her kan du høre, hvordan Kim Frandsen oplever forløbet:

Du kan høre hele Kim Frandsens historie i TV SYD torsdag aften klokken 19.30. Her spørger vi også Jørgen Arbo-Bæhr (EL) og Bent Bøgested (DF) om det kan være rigtigt, at Arbejdsskadestyrelsen kan træffe afgørelser i sådanne sager uden at møde de mennesker, der anmelder en arbejdsskade.