Sønderjysk ærgrelse over nederlag i Brøndby

SønderjyskE pressede længe Brøndby i søndagens superligaopgør. Et tilfældigt mål blev dog afgørende i en tæt affære. Og det ærgrer Sønderjyskes Tommy Beckmann sig over.

Chancerne var få i første halvleg, men begge mandskaber havde gode tilbud. Anden halvleg forblev en jævnbyrdig affære med få chancer, hvor SønderjyskE arbejdede hårdt og kunne have bragt sig i spidsen foran tilskuerne på Brøndby Stadion.

Med lidt under en halv time igen kom Brøndby lidt heldigt i spidsen. Andrews Hjulsager afsluttede for hjemmeholdet, og da bolden blev rettet af fra Pierre Kanstrup var Marin Skender uden chance i målet. og så kunne Brøndby tage en ærgerlig sejr på 1-0.