Kære Pleje tilbage i Kolding efter konkurs

Det private hjemmepleje-firma Kære Pleje er tilbage i Kolding. Det sker otte måneder efter, at Kære Plejes daværende afdeling i Kolding gik konkurs og efterlod op mod 500 pensionister, som kommunen måtte skaffe ny pleje.

Kære Pleje med direktør Mirela Tanovic er nu atter igen aktive i Kolding med udgangspunkt i nye kontorlokaler på adressen Essen 27 og med en række af de tidligere Kolding-medarbejdere og også mange kunder fra før.

Efter konkursen i Kolding fortsatte Mirela Tanovic driften af Kære Plejes to afdelinger i Fredericia og Middelfart. Nu har hun stiftet et nyt selskab og starter forfra med at tilbyde privat pleje i Kolding.

Mange kunder og ansatte fra det konkurs-lukkede selskab er vendt tilbage.

- På nuværende tidspunkt har vi 240 ældre, som er visiteret og 50 borgere, som har købt sig til en ydelse. Fra årsskiftet vil der komme ca. 100 til, siger stifter og eneejer af Kære Pleje, Mirela Tanovic, til TV SYD.

På nuværende tidspunkt er der ansat 20 medarbejdere og fra 1. januar kommer der yderligere 10.

- Efter at kommunen har været ude i en ny udbudsrunde, hvor det ikke længere udelukkende er prisen, der er blevet fokuseret på, men nu også samarbejde og leveringssikkerhed, er der faldet ro på området. Det vil den grad komme borgerne til gode, slår Mirela Tanovic fast.

Kære Plejes direktør Mirela Tanovic siger om baggrunden for igen at tilbyde hjemmehjælp i Kolding - varighed 37 sekunder: