Vi giver ikke op, før der er en elevator!

Lokalrådet i Børkop har ikke opgivet troen på en løsning på Børkop Station. I dag var den tredje folketingspolitiker forbi for med egne at se projektet.

- Det er den rigtige måde, de gør det på, siger Jens Ejner Christensen, Venstre, efter dagens besøg. Jo flere, der gør opmærksom på problemet og stiller spørgsmål, jo hurtigere kommer der skred i tingene.

Tidligere har lokalrådet haft Mike Legarth fra de konservative og Karina Lorentzen fra SF på visit. Men der er stadig intet sket.

- Jeg tror stadig på det, siger formanden for lokalrådet, Andreas Kærgaard, til TV SYD. Politikerne, der har været herude, er positive og arbejder på sagen.

Mange har sagt, at det aldrig bliver gennemført. Men lokalrådet giver ikke op, før der er en elevator til handicappede, folk med barnevogn - eller store kufferter.

- Det er jo grotesk, at folk, der skal til Vejle, må køre til Fredericia først og spilde mindst en halv time, fordi de ikke kan komme over sporene, siger Andreas Kærgaard til TV SYD.

Han fortæller i dag, at lokalrådet skal have møde med et firma, som regner med at kunne lave en elevatorløsning for ca. to millioner kroner. I modsætning til en pris på seks millioner, som Banedanmark opererer med.

Hør Andreas Kærgaard og Jens Ejner Christensen om problemet (Varighed: 2:00)