Kristian Thulesen Dahl besøger flygtninge i Sønderborg

Som led i en landsdækkende besøgs-runde lægger Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl fra Thyregod torsdag vejen forbi Als, hvor han bl.a. besøger asylcentret i Sønderborg og Danfoss i Nordborg.

Debatten om det stigende antal af asylansøgere og åbning af mange nye asylcentre rundt omkring i landet fylder meget på Christiansborg lige nu. Også i Sønderborg, hvor et nyt asylcenter åbnede i efteråret i den netop nedlagte Sønderborg Kaserne.

I dag lægger Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl vejen forbi asylcentret i Sønderborg for at nærstudere forholdene. Dansk Folkeparti ønsker at omlægge det danske asylsystem, så asylansøgerne i langt højere grad hjælpes i nærområderne i stedet for i Danmark. Dette vil Kristian Thulesen Dahl også drøfte i forbindelse med besøget.

Senere i dag går vejen forbi Danfoss på Als, hvor Kristian Thulesen Dahl bl.a. skal drøfte ?danske arbejdspladser? og energiomkostninger med koncernens adm. direktør Niels B. Christiansen.

I aften er Kristian Thulesen Dahl på talerstolen ved et offentligt møde på Comwell i Sønderborg.

DF-formanden indledte sin turné på Fyn i starten af november, som blev efterfulgt af et besøg på Sydsjælland 14 dage senere.

Se her interviewklip med Kristian Thulesen Dahl

Varighed 0.48