Stærk canadisk forward til SønderjyskE

Ishockeyglade sønderjyder kan godt begynde at glæde sig til, at det bliver nytår. Umiddelbart efter årsskiftet lander SønderjyskEs nye forward, Warren Peters, i Vojens.

Det er en herre, der har prøvet lidt af hvert. Den 32årige center har primært slået sine folder i AHL ligaen, hvor det er blevet til 634 kampe. Han møder derfor op med det kendte nordamerikanske vindergen og ikke mindst med masser erfaring i sportstasken.

Signingen af den rutinerede canadier er blevet mulig med en hjælpende hånd fra en række sponsorer, privatpersoner og SønderjyskE Ishockey Support, og ifølge sportschef Søren Stockfisch kan man forvente at se en spiller, som kan hjælpe holdet i begge ender af banen.

- Warren Peters er kendt for at levere på et konstant niveau. Han er en stærk tovejsspiller, som kan dække alle forwardpladser. Han medbringer samtidigt en masse rutine fra den øverste hylde i nordamerikansk ishockey.Vi glæder os til at se ham i aktion i den lyseblå trøje, fortæller Søren Stockfisch.

Også Warren Peters ser frem til at stifte bekendtskab med dansk ishockey.

- Jeg er meget begejstret over, at jeg har fået muligheden for at spille for en stor klub som SønderjyskE. Det bliver et nyt og spændende eventyr for mig og min familie.

Kontrakten med SønderjyskE er på plads, og nu er jeg ivrig efter at komme i gang i Vojens, fortæller Warren Peters.