Forstærkning indkaldt i Fredericia

Der bliver ekstra mange rejsende på perronerne i Fredericia i juledagene.

Derfor har DSB afsat ekstra hjælp til at få sendt kunderne af sted på nogle at årets travleste rejsedage på togene, I Fredericia er der omkring 20 ekstra medarbejdere, der forlader deres eget arbejde for at give en hånd med.

Det gør de blandt andet, fordi mange af kunderne rejser ikke så tit med toget, derfor er det rart med lidt hjælp til at finde frem til toget og den rette vogn og komme ind i toget, så det kan komme af sted til tiden.

De fem stationer, hvor der er ekstra hjælp op til jul er i Aarhus, Fredericia, Odense, Kastrup Lufthavn og Københavns Hovedbanegård.

DSB forventer, at de fleste vælger at tage med toget lillejuleaften. For at sikre sig en plads på toget, er det en rigtig god ide at købe billet og pladsbillet i god tid.

For at imødekomme juletravlheden er der sat to ekstra afgange ind den 22. og den 23. december fra København til Aarhus, alle afgange med stop i Fredericia.

I julen 2013 krydsede 341.000 togrejsende Storebælt i dagene omkring jul, samlet var det omkring 600.000 passagerer, der steg på toget for at komme frem og fejre jul i de travleste dage inden jul. DSB forventer et lignende antal julerejser i år.