Esbjerg fB ophæver med forsvarsspiller

Fodboldklubben Esbjerg fB har ophævet kontrakten med forsvarsspilleren Jens Berthel Askou, et halvt år før den egentlig udløber.

Den 32-årige forsvarsspiller kom til Esbjerg for halvandet år siden, men bøvlede med en diskusprolaps i første halvdel af 2014.

- Jeg har kæmpet hårdt for at komme tilbage og synes, jeg er nået tilbage på mit tidligere niveau. På den baggrund har det været skuffende at få så lidt spilletid, som det har været tilfældet, siger Jens Berthel Askou i en pressemeddelelse.

-Efter skaden har vi vurderet, at han ikke havde niveauet til det forsvarsspil, vi nu praktiserer med en højere bagkæde og mere aggressivitet. Jens Berthel har styrken i det mere stationære forsvarsspil, siger EfB?s cheftræner, Niels Frederiksen.

Jens Berthel Askou starter i følge pressemeddelelsen i en anden dansk klub efter nytår. Han blev i 2013 hentet til Esbjerg fra Vejle.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.