Sønderjyske vandt i overtiden

Mestrene fra Sønderjyske vandt i overtiden på hjemmebanen i Vojens, da Tyler Gotto scorede til 4-3 mod Herning Blue Fox, som trods nederlaget rykkede op på førstepladsen i is-ligaen.

Med sejren er der lagt op til en topkamp i Odense lørdag aften, når Sønderjyske møder Odense Bulldogs.

Sønderjyske kom faktisk bagud med tre mål efter 25 minutters spil. Men Warren Peters og Cory Quick med to scoringer fik udlignet i anden periode.

Tredje periode endte målløs, så kampen gik i overtid, hvor Tyler Gotto scorede det afgørende mål.

Herning Blue Fox rykkede trods nederlaget op på første pladsen. Odense Bulldog måtte afgive førerpositionen efter en mareridts-uge, som endte med nederlag til ligaens bundprop, Herlev, fredag.

Sønderjyske ligger nr. 4 med samme pointtal som Frederikshavn.

SønderjyskE-Herning 4-3 (0-2, 3-1, 0-0, 1-0)
 Mål: 0-1 Petr Kalus, 0-2 Mathias Mølgaard, 0-3 Henrik Eriksson, 1-3