Flere udenbys ballademagere gik i byen i Vejle

Vejle var åbenbart målet for flere udenbys ballademagere. I løbet af kort tid blev tre mænd fra Odense anholdt for slagsmål på Dæmningen. Og flere fulgte efter i en travl nat for politiet.

Balladen begynder kl. 2.58. En 21-årig mand fra Odense opførte sig provokerende på diskoteket Foam, og dørmanden ville have ham ud.

Det nægtede han ? og politiet måtte hente ham. Han opførte sig aggressivt, da betjentene førte ham ud ? og ude ved patruljevognen blev han voldelig mod en af betjentene og forsøgte at vriste sig fri.

Få minutter senere er det galt igen, da en 19-årig skubbede en anden gæst ind i patruljevognen. Han blev anholdt.

I samme omgang bliver en anden 19-årig anholdt inde på diskoteket. Han har indladt sig i slagsmål med flere diskoteksgæster. Dørmændene kunne ikke få ham ud, og politiet måtte bruge vold for at få ham med.

Men det var ikke kun gæster fra Odense, som gav ballade i Vejle:

Lidt før kl. 2 blev en 21-årig mand fra Tjele anholdt i forbindelse med en slagsmål ved Saga. Han forsøgte at lukke døren til patruljevognen op - og skubbede en politiassistent i brystet.

Kl. 2.20 var der slagsmål på Dæmningen ? ved diskoteket Saga.

En 23-årig mand fra Ribe blev anholdt, fordi han ikke ville opgive sit navn ? og for at give forkerte oplysninger til politiet.

Ved 5-tiden var en 21-årig mand fra Esbjerg i slagsmål på Dæmningen.

Og kl. 6.15 bliver en patrulje opmærksom på en 28-åriog kvinde som sidder på førersædet i en bil, der kører i tomgang på parkeringspladsen ved diskotekerne på Dæmningen. Hun er meget fuld ? og sigtes for spirituskørsel, selv om bilen ikke kom ud at køre.