Papuga Bus hædret

Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag i Herning Messecenter, er Papuga Bus blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2015.

Komiteen har tildelt Papuga Bus den prisen på grund af:

"...deres store indsats for at hæve kvaliteten af personbefordring indenfor to vigtige områder: 1) Fokus på kundekomfort og tilfredshed gennem løbende kvalitetsundersøgelser og særlig uddannelse af chaufførerne 2) Fokus på miljøet gennem deltagelse i projektet Green Network, der er et samarbejde om Papuga Bus kåret som Årets Turistbusselskab 2015

Ved Danish Coach Award, der løb af stablen fredag den 20. februar i Herning Messecenter, er Papuga Bus blevet kåret som vinderen af Årets Turistbusselskab 2015.

?Komiteen har tildelt Papuga Bus den prisen på grund af deres store indsats for at hæve kvaliteten af personbefordring indenfor 2 vigtige områder: 1) Fokus på kundekomfort og tilfredshed gennem løbende kvalitetsundersøgelser og særlig uddannelse af chaufførerne 2) Fokus på miljøet gennem deltagelse i projektet Green Network, der er et samarbejde om miljørigtig virksomhedsdrift i Vejle kommune".

Papuga Bus er blevet valgt af en uafhængig komite med repræsentanter fra Danmarks Rejsebureau Forening, Dansk Brancheanalyse, Copenhagen Business School, Tysk Turistinformation, Tourism in Skåne, Turistvognmændenes Arbejdsgiverforening og Danske Busvognmænd.