En utraditionel festival i en god sags tjeneste

Gennem næsten et år har ledelse og medarbejdere i en virksomhed i Vejen brugt fritiden på at arrangere "MÆRKE" Festival 2015. Formålet med festivalen er at samle penge ind til Julemærkefonden.

Det er første gang festen afholdes, og den begyndte lørdag eftermiddag med underholdning af blandt andet de tre tenorer, Stig Rossen og vennerne, Christina Boelskifte, Daniel Hersig og mange flere.

Kunstnerne optræder gratis i den gode sags tjeneste, og overskuddet fra festivalen som arrangørerne regner med bliver omkring 300.000 kr. går til Julemærkefonden.

Det mest bemærkelsesværdige ved arrangementet er dog, at det er en lokal virksomhed Phønix Tag Materialer og dens medarbejdere, der har arrangeret det hele.

Ideen opstod da Phønix Tag Materialers medarbejdere var på en tur med personaleforeningen til Julemærkehjemmet i Kollund. Her blev blev både ledelse og medarbejdere så imponerede over, hvilken indsats Julemærkehjemmene de yder for børn med vægtproblemer.

Og nu efter et års forberedelser er festen og indsamlingen i fuld gang.

Hør hvorfor det her arrangement er så vigtigt for Julemærkefonden - Direktør i Julemærkefonden direktør Søren Rask Jensen og Julemærkefondens Ambassadør Stig Rossen her:

(Varighed 1'14)