Blåvand Zoo har succes

Det går strygende for mini-zoo'en i Blåvand. De sidste seks år er besøgstallet steget stødt med 20 procent flere besøgende hvert år og i 2014 betød det, at 65.000 lagde vejen forbi Blåvand Zoo.

Det er hårdt arbejde, der ligger bag de flotte tal for den lille zoo i det vestjyske. Bag zoo'en står Hans Hestbech og hans kæreste Louise Malthesen og de holder åbent hver dag hele året.

- Det bliver ikke til mange fridage, men til gengæld elsker vi jo det, vi laver, siger Hans Hestbech.

Den zoologiske have blev til lidt tilfældigt. Det startede med dyr på en gård, som forbipasserende stoppede for at komme ind og se. Hans Hestbech begyndte at tage penge for besøget, og derfra er det vokset til 400 dyr - mest klappedyr som grise, æsler og geder, men der er også flere eksotiske dyr såsom zebraer, kameler og forskellige aber.

Parret er begyndt at fokusere mere på markedsføring, og det tilskriver de en del af succesen.

- Hvert år kører Louise rundt med 110.000 brochure om zoo'en til forskellige steder i nærområdet. Det er et tidskrævende arbejde, men det virker, siger Hans Hestbech.

Desuden udvikler kæresteparret hvert år nye tiltag, så der er noget nyt at komme efter ikke mindst for de mange stamgæster, der besøger stedet.

- Og så har vi jo som de eneste i Danmark hvide løver og røde kæmpekænguruer, så det i sig selv er et trækplaster, siger Hans Hestbech.

Besøg Blåvand Zoo og dens Naboer

Naboer besøger i dag Blåvand Zoo, ejerne bag og deres naboer. Kig med kl. 15, hvor vi sender direkte på TV SYD+ og igen kl. 19.55 og 22.25, hvor vi genudsender programmet.