Kokkeelev fra Kolding vinder verdensmesterskab

Kokkeelev Trine Thybo Rasmussen fra Hotel Koldingfjord har netop vundet verdens mesterskab for konference kokke under 26 år.

Ved verdensmesterskabet, der fandt sted i Fort Lauderdale, Florida, deltog kokke fra konferencecentre i USA og Australien.

Opgaven bestod i at tilbede en konference hovedret, og der kunne arbejdes med råvarerne: oksefilet, kammuslinger og asparges.

Udover at skulle tilberede vinder-hovedretten har konkurrence deltagerne også deltaget i en international konference om udvikling af ernæringsrigtige menuer på konferencecenter.

Ved denne konference deltog Trine Thybo Rasmussen bl.a. med et indlæg om danske råvarer fremstillet efter bæredygtige og økologiske principper.

-Vi er meget stolte over Trines flotte præstation, der vidner om at dansk gastronomi er noget ganske særligt. Og så er vi naturligvis taknemmelige for at vi på Hotel Koldingfjord har fået lov til at deltage i udviklingen af Trines talent. fortæller direktør Peder J. Madsen.

Trine Thybo Rasmussen, har været i lære som kok på Hotel Koldingfjord siden januar 2011.

Efter endt uddannelse i sensommeren 2015 ønsker Trine at videreuddanne sig enten i Danmark eller udlandet. Trine er bl.a. meget interesseret i konditorfaget, og målet er at føje en konditoruddannelse til det kommende svendebrev som kok.