Så vandt FC Fredericia endelig

FC Fredericia fik med en sejr på 2-0 på udebane i Lyngby sin første sejr i 16 kampe og tiltrængte tre points i bundkampen i 1. division. AC Horsens fik uafgjort mod Viborg.

Den tilbagevendte fodboldpensionist Hjalte Bo Nørregaard med fortid i bl.a. FCK og AGF scorede i første halvlegs sidste minut for Fredericia , mens angriberen Jesper Christiansen lukkede kampen med 12 minutter tilbage af opgøret. Dermed blev det til sejr i den nye træner Peter Sørensens første udekamp efter uafgjort hjemme i hans første kamp ved FC Fredericia-roret.

AC Horsens spillede også lørdag, hvor det hjemme gjaldt førerholdet fra Viborg og de spillede 0-0 i en chancefattig kamp.

Efter en time var Viborgs Sebastian Andersen ellers tæt på at score med et fornemt langskud, men stolpen reddede Horsens.

12 minutter senere var det hjemmeholdet, der havde en kæmpe mulighed for at åbne kampens målkonto.

Den islandske angriber Kjartan Henry Finnbogason fik dog sendt en uhyre svag og vag afslutning af sted, da han på kanten af det lille felt modtog et ellers perfekt indlæg.

FC Fredericia er nu kun et enkelt point efter AB, der holder sig over nedrykningsstregen og har spillet en kamp mindre. AC Horsens ligger solidt midt i 1. division.