Team Esbjerg er i finalen

Efter en meget tæt afslutning er Team Esbjerg nu klar til finalen med sejr over Viborg på 29-28.

Team Esbjergs kvinder er for første gang klar til DM-finalen i håndbold, hvor holdet nu møder FCM Håndbold.

I en medrivende kamp for øjnene af et rekordpublikum på over 2.700 tilskuere formåede Team Esbjerg, grundspillets vindere, at holde hovederne kolde i slutfasen og vinde en ny etmålssejr over de 14-dobbelte danske mestre, Viborg HK.

Team Esbjerg havde i den 22-årige hollænder, Estavana Polman, kampens altoverskyggende solist. Da Viborg på blandt andet tre mål af Sanja Damnjanovic scorede fire mål i træk til 24-20, begyndte troen på en finaleplads at svinde på tilskuerpladserne. Men en timeout af cheftræner Lars Frederiksen fulgt af et gennembrud og et hopskud af Polman bragte på ny Viborg inden for rækkevidde, og Team Esbjerg fulgte op med yderligere tre mål til 25-24 i kampens afgørende minutter.

Samtidig rettede målvogter Emily Stang Sando op på en ikke særlig prangende indsats ved at præstere vigtige redninger.

Jubelscenerne i Blue Water Dokken blev en stor fælles oplevelse for både spillere, ledere og publikum.

Finalerne mod FC Midtjylland spilles 16.og 23. maj. Den afgørende finalekamp spilles i Esbjerg.

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.
Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.