Eva Kjer Hansen får varm modtagelse af landbruget

Eva Kjer Hansen får en varm velkomst af erhvervsorganisationen Landbrug & Fødevarer, der glæder sig over, at der nu etableres et samlet mijø- og fødevareministerium, der kan få politikken og administrationen af landbrugets forhold til at hænge bedre sammen.

- Vi byder Eva Kjer Hansen velkommen som ny superminister for vores erhverv - og glæder os til samarbejdet. Eva Kjer Hansen har tidligere erfaring fra området, og har været i front for arbejdet med at afskaffe dansk enegang, når det gælder overimplementering af EU-regler. Fødevareklyngen skaber liv og arbejdspladser i Produktionsdanmark. Det er vi stolte af. Men der er også klare udfordringer, hvis landmænd og fødevarevirksomheder skal kunne konkurrere på det globale marked, og skaffe indtægter til både danske familier og Danmark, siger adm. direktør i Landbrug & Fødevarer, Karen Hækkerup, der selv har en politisk fortid som fødevareminister for Socialdemokratiet.

Den afgående miljøminister er mere skeptisk i et opslag på Twitter:

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her, eller ændre din browsers indstillinger.